Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Casa vacanze a Roma

Leiligheten ligger i en renovert studio på 40 kvadratmeter. som har en dobbeltseng og en dobbel sovesofa, ideelt for et par med barn. Soverom omfatter en innebygd skapet. I stue, i tillegg til sovesofa, et bord med fire stoler. De to sonene er atskilt med en skillevegg utstyrt med farge-TV.
Kjøkkenet er innredet i massivt tre med granitt benkeplater. Alle elektriske apparater inkludert komfyr med 4 brennere og kjøleskap med fryser. Badet er vakkert ferdig, har en dusj og er utstyrt med alle helse, bidet. Vaskemaskinen er tilgjengelig for gjestene.
Utsikt på den vakre plassen, på hjørnet av Santa Maria dell'aiuto dei Cristiani, tilbyr en spesiell lysstyrke. Fra balkongen på kjøkkenet, komplett med markise, kan du nyte utsikten over basilikaen. Vindusrammer og aluminium doble vinduer, sørger for optimal termisk og akustisk isolasjon.
Piazza Santa Maria Ausiliatrice, 8 - Roma


photogallery
pris: 2 personer Euro 70 (lavsesong) -100 (høysesong) Ekstra seng Euro 20-25 Sluttrengjøring: Euro 35 Kommuneskatt Euro 2 per person per natt for maksimalt 10 netter
senger: 4
Kontakt eier
hjemmesiden