Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Garibaldi House

Leiligheten ligger i det gamle Romas historiske sentrum. Sonen er forby på trafikken vehicular. Det ligger på Via Garibaldi, 24 i Trastevere, en livlig, velkjent nabolag i Roma og i meget god og strategisk geografisk posisjon. Forum Romanum, Colosseum, Pantheon, Piazza Navona og flere steder er alt innen gangavstand. Hele nabolaget er fylt med butikker, restauranter, puber og pizzeria, som gjør dette til et perfekt område å gå ut når som helst på dagen eller natten. Trastevere synes å ha en spesiell magnet som tiltrekker folk fra hele verden, og er favoritt romerske kvarteret for kunstnere, musikere, skuespillere og folk som søker noe nytt. Dens fargerik personlighet forlater aldri deg uberørt. Leiligheten ligger i et rolig område til tross for å være i hjertet av Trastevere.
Via Garibaldi, 24


photogallery
pris: fra 150 euro/døgnet (6 pers. Lav sesong)til 340euro/døgnet (10 pers. Høy sesong)
senger: 10
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo