Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Cappellari

Denne leiligheten ligger på Via dei Cappellari, like bak den berømte Campo dei Fiori og Piazza Navona. Dette er trolig den mest populære plassen blant romerske unge mennesker, og en av favoritt stedene for besøkende. I løpet av dagen, er Campo dei Fiori full av liv og kjas takket være sin fargerike marked, hvor du finner ferske grønnsaker og frukt, billige klær og suvenirer selges av easy-going lokalbefolkningen som alltid liker en god prat. I løpet av natten, skifter Campo dei Fiori sitt ansikt fullstendig, og maten står gi plass til folk fra hele verden. Atmosfæren vil ta deg på en måte som du kan finne deg selv ikke ønsker å forlate Roma lenger! Leiligheten er også 300 meter fra Pantheon, og en kort spasertur fra de beste historiske steder i hovedstaden og de populære romerske kafeer, restauranter og butikker.
Via de Cappellari, 85


photogallery
pris: fra 180 euro/døgnet (6 pers. Lav sesong)til 300euro/døgnet (8 pers. Høy sesong)
senger: 8
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo