Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Navona House

Denne leiligheten ligger i nærheten av Piazza Navona, nøyaktig historiske sentrum av Roma, en livlig, velkjent nabolag i Roma. Hele nabolaget er fylt med butikker, restauranter, puber og pizzeria, som gjør dette til et perfekt område å gå ut når som helst på dagen eller natten. Leiligheten ligger nær Pantheon, Piazza Venezia, Campo de'Fiori, il Campidoglio, il Foro Romano, il Colosseo, Via del Corso, Piazza del Popolo, Villa Borghese e Via Veneto og flere steder er alt innen gangavstand. Via del Corso er også en favoritt handlegate for romere og tilreisende når det gjelder klær og tilbehør, som gir en variert relativt billig shopping opplevelse. Denne leiligheten ligger i første etasje i en 18th Century bygning. Det er to soverom med dobbeltseng hver og en sove sofa. I alt 6 personer. Det er to bad.
Leiligheten er utstyrt med air condition, selvopphetende, en kjøkken, og en satellitt-TV.
Størrelsen på leiligheten er ca 75 kvm.
Arco della Chiesa Nuova 6


photogallery
pris: fra 120 euro/døgnet (2/4 pers. Lav sesong)til 250 euro/døgnet (6 pers. Høy sesong)
senger: 6
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo