Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Il Nido

Denne leiligheten ligger på Via de Gigli D'Oro, 25, like bak den berømte Piazza Navona og Campo de Fiori. Denne leiligheten er ekstremt liten kanskje verdens minste, men det er i en fantastisk beliggenhet, er det veldig hyggelig, vennlig og utstyrt. Det er i tredje etasje av en bygning på 1600 (withot heis). For å gi et godt inntrykk av størrelsen nødvendig å sammenligne på en liten seilbåt. Innlegging av leiligheten du er i et veldig lite rom utstyrt med en kjøkkenkrok, kjøleskap, bord med 2 krakker og skap. Fra dette rommet klatre deg en tre stige til loftet hvor du finner KUN plass til en queen size seng, HI FI, TV LCD og air condition varm og kald. Badet er lite, men komplett med dusj, toalett, servant og bidet. Denne leiligheten er ideell for unge par.
Via dei Gigli d'oro 25


photogallery
pris: 60 euro per døgnet etter 5 dager 55euro per døgnet
senger: 2
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo