Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Mohai Home

Moai Home er et sjarmerende Bed and Breakfast og med vakre design, som ligger på sjette etasje i en staselig bolig fem minutters gange fra Via Nomentana.
Leiligheten har 4 elegante og komfortable rom: alle eget bad og er innredet i nyanser av grønt og wenge.
De to rom "Lodge" er utstyrt med en dobbeltseng, et dusjrom og et nydelig panoramautsikt privat balkong med utsikt over Via Sciré, møblert med bord, stoler og fine evergreens. Ideell hvis du et par på jakt etter romantikk. Røyking er forbudt på hele hotellet. De to rom "Smart", i stedet, vender den indre gårdsplassen av bygningen, og mens man har en dusj pan, den andre har et bad atskilt fra tradisjonelle skyvedør og evnen til å ha separate senger, med tillegg av en tredje seng. For å fullføre vår Bed and Breakfast, og gjøre det til et ideelt sted å bo, er frokostrommet som tilbyr muligheten til å sosialisere, mens du vil ha kaffe, drikkevarer, frukt juice, toast med ulike typer syltetøy, frokostblanding til valg. I salongen er det et lite kjøleskap, mikrobølgeovn og brødrister tilgjengelig for alle.
Via Scirè 14 int.18


photogallery
pris: Loggia (med balkong): 59 euro (1 pers. + 2 euro skatt), 79 euro (dobbel + 4 euro skatt), 109 euro (trippel, +6 euro skatt). Smart (uten balkong): 49 euro (1 pers. + 2 euro skatt), 69 euro (dobbel + 4 euro skatt), 99 euro (trippel, +6 euro skatt)
senger: 1/6
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo