Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Luna d'Est

Luna d'est er på syvende etasje i en elegant bygning fra 50-tallet, med en heis og ligger bare noen skritt fra Villa Ada: den nest største parken i hovedstaden.
Nabolaget rundt det er en av de mest kjente shopping-og fritid og har gode forbindelser til sentrum av Roma, er lett tilgjengelig takket være de mange bussene som går både dag og natt. Mange attraksjoner gjør det enda mer underholdende og behagelig opphold takket være de mange barer, restauranter, pizzeriaer, puber og iskrem. I nærheten finner du banker, postkontorer, internett punkt, apotek, bokhandlere og mer ...
Alle rommene har utsikt utenfor Viale Somalia og er utstyrt med:
* Wi-Fi
* Individuelt kontrollert oppvarming
* Inverter klimaanlegget
* LCD-TV 20 "
* Hårføner
* Stor balkong med utsikt
* Daglig rengjøring
* Sengetøy

Largo Somalia 67


photogallery
pris: Verde: 60 euro (1 pers.), 85 euro (dobbel), 120 euro (trippel), 150 euro (4 pers.). Viola 50 euro (1 pers.), 70 euro (dobbel), 90 euro (trippel), 120 euro (4 pers.). Blu: 50 euro (1 pers.), 70 euro (dobbel)
senger: 1/6
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo