Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Loggetta di Trastevere

Ligger i en urban kontekst preget av svingete gater dekket med belegningsstein, omgitt av kafeer og gatemarkeder, den Loggia av Trastevere sikkert vil konkurrere om å gi deg et uforglemmelig opphold. Ideelt for familier og små grupper kan gjestene nyte den behagelige følelsen av å bo i en leilighet i sentrum av Den evige stad. The B & B ligger i andre etasje i en nittende århundre bygning i en leilighet bestående av følgende miljøer: Livia Augusta (begge soverom), hall, bad, kjøkken. De to soverommene har nylig blitt renovert, som var på badet, som gir mulighet for dusj eller badekar, avhengig av preferansene til den besøkende. Et bly i en liten, elegant inngangen til leiligheten vil du føle deg umiddelbart på brukervennlighet. Tjenester: Frokost - daglig renhold - håndklær - kit - sengetøy annenhver dag - full HD TV - Gratis WiFi - Gratis kart over Roma - Flerspråklig informasjon brosjyrer om de viktigste stedene å besøke - gadgets gratis - aviser flerspråklig og magasiner.
Via Goffredo Mameli,17


photogallery
pris: leilighet for 2 personer 110 / natt - 750 / uke
leilighet for 4 personer 190 / natt - 1000 / uke
senger: 2/4
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo