Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>

Alba romana

"Alba Romana" - The Mini Hotel i Rome er et nybygd anlegg i 2012. Tre rom med eget bad. Det har kjørt på husholdningsnivå, men med faglig veiledning til gjestene. Eiendommen ligger i en elegant bygning i boligområdet Monteverde Nuovo, hvor det er lett tilgjengelig fra Fiumicino flyplass, som ligger bare 18 km med motorvei. Det historiske sentrum og store turistattraksjoner er innen 12-15 minutter fra Tram Rangert som nr. 8 De mest kjente severdighetene og den historiske sentrum av Roma er koblet sammen med 10 minutter med rask Tram. 3 dobbeltrom med eget rom og ekstra seng - Air condition individuelt håndterbare - LED TV 32 "digitale og satellitt - Elektrisk Hårføner - Sikker med elektronisk notatblokk for størrelse 15 " - Praktisk elektronisk kort for åpningen av rommet ditt og inngangsdøren. - Privat balkong som lar deg røyke trygt - Alle møblene er laget av ildfaste materialer i henhold til europeiske standarder PRISENE -De doble rom varierer fra 75,00 til 130,00 euro avhengig sesong - Dobbeltrom bruk: 75 Euro - Vi har en avtale med en nabo for lengre opphold. - Alle rommene har eget bad - dusj - hårføner - Den tredje seng er 30 E. Barn under 6 år sover med foreldrene er gratis. - Behandlingen er bed and breakfast.photogallery
pris: Dobbel: 85 Euro - 95 Euro
Enkeltrom: 75 Euro
Dobbeltrom med ekstra seng (tre personer): 120 Euro
senger: 1/2 per rom
Kontakt eier
hjemmesiden


Se på kart her
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo