Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>

Miró

Ligger 200 meter fra Teatro Massimo, i et pittoreske gamle bydel, hvor du kan beundre det nasjonale arkeologiske museet, det barokke kirken St. Ignatius Olivella, den Dukketeater og laboratorium, og mange butikker og tradisjonelle restauranter. P å grunn av sin nærhet til de viktigste monumenten Casa Laure er ideelt for å besøke byen ved å gå. Casa Laure har to nye leiligheter, Klimt og Miro med en liten by hall, totalrenovert i 2009, og innredet med smak og utstyrt med alle bekvemmeligheter for et opphold i komfort og eleganse. Våre gjester er velkommen inn i en familie atmosfære og vil bli ledet med høflighet og kompetanse til oppdagelsen av Palermo.

Den Miro er en ny leilighet, innredet i en minimalistisk stil, helt møblert og utstyrt, har et kjøkken, bad med dusj for eksklusiv bruk, aircondition, mikrobølgeovn, hårtørker, TV, WiFi ADSL internett-tilkobling, komfortabel sovesofa med tre slats og sovesofa.
Palermo


photogallery
pris: 25/30 per person per dag
Kontakt eier
hjemmesiden
svømmbasseng: nei
avstand fra sjøen:
4 km.
parkering: i nærheten
avstander fra flyplasser: Palermo Airport 25 km.


Se på kart her
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo