Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


photogallery



Sfincione palermitano

Ingredienser for 4 personer:
600 gr. 00 durum mel
30 gr. av gjær
15 sjalottløk, alternativt, 3 store løk runde
250 gr. fingersalt (maldon)
200 gr. revet pecorino ost
150 gr. ansjosfileter i olje
600 gr. hermetiserte tomater
oregano
salt
pepper
en klype sukker
olivenolje

forberedelse:
Bland mel med gjær oppløst i litt varmt vann og en klype sukker.
Kna deigen kraftig gradvis legge andre varmt vann og salt, til deigen er veldig myk, brygging, vil det bli "svampete".
Ha røren i en melet bolle, dekk med et klede og la heve i ca 2 timer.
I mellomtiden fint Skjær løken og la dem tørke matlaging dem med olivenolje og et par skjeer vann, tilsett skrelte tomater, knust med en gaffel, salt og pepper og stek i ca 20 minutter over middels varme.
Manipulere deigen heve i ca to minutter med to spiseskjeer olivenolje og rulle den ut med en tykkelse på ca 2 cm. i en gryte smurt med olje. Satt inn i deigen (med tuppen av pekefingeren) hakket ansjos og biter av finger-salt. Deretter stenke hele overflaten av deigen med en blanding av løk og tomat, og til slutt, litt av oregano og revet pecorino. La stå i en halv time sfincione og stek dem i ovnen ved 220 grader i ca en halv time.



halisaclub har i ti år hatt som mål å øke bevisstheten om den sicilianske historie og kultur i utlandet.
Vi vil veilede deg på en fascinerende reise gjennom historie, kunst, tradisjoner og gamle oppskrifter ...
Kontakt halisaclub for å gjøre din ferie på Sicilia en uforglemmelig opplevelse!

Pesto siciliano
En utrolig god variant av den mer ber&os...>>>

Tork tomat i oliven olje
Ta av tørkede tomater (helst sici...>>>

Ricotta
"Ricotta": osten som spises fe...>>>

Oregano
Oregano vokser vilt i fjellet på S...>>>

Caponata di melanzane

Caponata di melanzane
(Aubergi...>>>


Sfincione palermitano
Ingredienser for 4 personer:
600 gr...>>>

Arancini
Ingredienser for 4 personer:

1 kilo ...>>>





© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo