Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>


Kultur

photogallery

Det er umulig å oppsummere i få linjer den utrolige kulturell kompleksitet i Roma.
Hvert hjørne av Roma er ikke bare et uttrykk for kunst og kreativitet, men også mye følelser. Styrke, mot, grusomhet og kreativitet, fattigdom, kjærlighet. Ser vi på disse monumentene, disse store bygninger, de utallige statuer, kan vi nesten lese disse følelsene én etter én. Roma og kultur blanding. En by full av kunst. I Roma er det flere kirker enn pizza og spurte hver og en har sin egen spesielle historie og følelser til å leve. Det er umulig å besøke dem alle, men noen av dem er fantastiske. Personalemente nødvendigheter, tror jeg at St. Ignatius Loyola i neste Phantheon, med kuppel utformet i en merkelig illusjon effekt, Pantheon seg ??med sine 2000 år av livet, med graven av Raffaello under en stor kuppel ups hull i sentrum, St. Louis er hjem til den franske at malerier av Caravaggio St. Peter siste levende museum av kraften av kirken. Fra det gamle Roma til middelalderen til barokken til nyklassisisme alle innen gangavstand fra hverandre: trappeoppgangen der Cæsar ble myrdet (grusomhet) noen få skritt fra Piazza Navona og kreativ utfoldelse av det barokke og Colosseum (mot og frykt).


© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo