Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


kultur

photogallery

Sicilia blir ofte forbundet med mafia. Dette er en side av samfunnet turister aldri vil støte på. Samtidig er det heller ikke tilrådelig å spørre etter mafiaen eller steder forbundet med disse. Dette er et mørkt kapittel i Sicilias historie og ingen kilde til underholding. Amerikanske filmer er langt fra virkeligheten og vanlige sicilianere har ingenting med mafia å gjøre.
Sicilia er i stedet full av historie og naturlig skjønnhet spredt til hvert hjørne av øya. Du finner barokke byer, ruinene fra det greske herredømmet, naturreservater, fantastiske strender og rent og varmt hav. Og deilig mat og god vin.

Sicilianerne
av Maricetta Ninotta (Palermo)
www.halisaclub.it
Påvirkningen fra andre kulturer, miksing av etniske grupper og sist, men ikke minst klimaet, har gjennom århundrer utviklet sicilianernes temperament og væremåte. Dette ble vidunderlig uttrykt i romanen ”Leoparden” av Tomasi di Lampedusa. Hovedpersonen, prinsen av Salina, kaller dette ”øysjelen”.
Denne øya lever inni sicilianeren, med alle sine aspekter og motsetninger, fra strålende lykke til mørk og urokkelig mistillit.
Kanskje er det derfor sicilianerne ikke liker kompromisser. De vet å være rause og gjestfrie som ingen andre. Noen ganger er de ekstremt innadvendte. De vet hvordan man møter livet med visdom, nesten filosofisk. De har akseptert vanskeligheter, men også kjempet som løver for å forsvare et prinsipp eller ideal. De har nesten passivt tilpasset seg de mange herskere, men de har også kjempet med stor verdighet og stolthet for sin frihet. Sicilianerne har alltid forsvart sine tradisjoner og religiøse idealer. Dette forklarer deres dype tilknytning til familien, viktigheten av vennskap, og urokkelig religiøs tro.

halisaclub har i ti år hatt som mål å øke bevisstheten om den sicilianske historie og kultur i utlandet.
Vi vil veilede deg på en fascinerende reise gjennom historie, kunst, tradisjoner og gamle oppskrifter ...
Kontakt halisaclub for å gjøre din ferie på Sicilia en uforglemmelig opplevelse!© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo