Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


Hvorfor Sicilia

photogallery

Ferie på Sicilia er en unik opplevelse. Sicilia er et sted med utrolig natur, det er rikt på historie og kultur, god mat og ditto vin – og fremfor alt vennlige og gjestfrie mennesker.
Et land okkupert av stormakter i alle tider, for sin beliggenhet midt i Middelhavet.
På Sicilia finner du spor av grekerne, araberne, spanjolene og bysantinerne.
Segesta, Valle dei Templi, Erice, Etna, Cavagrande Cassibile, og Syracusa, er alle steder som er verdt en ferie på Sicilia.

Turister er genuint velkomne, og ikke bare som en mulighet for å tjene penger. Sicilianerne er stolte av kulturen sin. Og det med god grunn: De har mye å by på, både av natur, historie og mat.
Feriedagene kan bli svært varierte. Du kan med kose deg på herlige strender med klart badevann. Du kan besøke spennende historiske byer, og avslutte dagen på en herlig restaurant. Kvaliteten på maten er som oftest svært god og sicilianske viner av druer som Syrah eller "Nero d'Avola" er verdt en smaksprøve.
En opplevelse du bør unne deg er å handle på et større supermarked. Det er utrolig hva du finner av spennende produkter i ferskvaredisken! Prøv for eksempel en fersk ricotta. Kjøp en gren tørket oregano, eller nydelig olivenolje. Og glem ikke tomatene! Pachino-tomater er de beste du kan få, fulle av smak fra jorden rundt vulkanen Etna.


© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo