Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>


photogalleryCampo de fiori / Largo Argentina

Campo dei Fiori er en veldig spesiell plass i Roma. Om morgenen er en markedsplass med salgsboder av friske grønnsaker, oster, spesialbutikker og selvfølgelig blomster. Fra sent i ettermiddag til sen kveld kommer til live med unge mennesker rundt for drinker og restauranter er overfylt med turister og lokalbefolkningen. I sentrum står statuen av Giordano Bruno, brent etter ordre fra inkvisisjonen for hans påståtte vranglære.
rundt "Campo dei fiori" en labyrint av gater lik de rundt "Piazza Navona". De to plassene er kun atskilt av Corso Vittorio Emanuele, slik at vanligvis besøk av de to plassene er forbundet. Men specielt oppmerksom fortjener to steder ved siden av "Campo de fiori": Largo Argentina og Via Giulia.
Largo Argentina er plassert på sida "Campo de Fiori" på grenser med Corso Vittorio Emanuele. Ved første øyekast virker det som et kaotisk kryss, men de arkeologiske restene er av ekstraordinær betydning. Er rett i midten av disse ruinene som du finner i trappen der Julius Cæsar ble myrdet.
Via Giulia er på andre side, på grensen med Tiber. En lang rette vei, trafikk-fri og en utrolig sjarm, spesielt om morgenen når solen kommer fra øst.
Trastevere
Tras-tevere bokstavelig talt på andre side av Tibe...>>>

Fontana di Trevi
Den barokke Trevi-fontenen er en av de viktigste s...>>>

Spansketrappen, Piazza di Spagna
Hvis en dag du ønsker å gjøre litt shopping da et ...>>>

Campo de fiori / Largo Argentina
Campo dei Fiori er en veldig spesiell plass i Roma...>>>

Pantheon
Pantheon var et romersk gudetempel. I begynnelsen ...>>>

Colosseo / Foro Romano
Det er et magisk sted. Selve ideen om hva som fore...>>>

Piazza Navona
Piazza Navona, i hjertet av Roma. Tidligere beregn...>>>
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo