Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>


photogalleryFontana di Trevi

Den barokke Trevi-fontenen er en av de viktigste stedene unngåelige for alle som besøker Roma. Kanskje ikke den vakreste fontene i Roma, men sikkert den mest berømte i verden. Trevi-fontenen er kjent for en legende om at de som kaster en mynt i tanken, sørg for hans tilbakekomst til Roma. Selv i dag, er fontenen fylt med mynter av hver nasjon. Advarsel: Hvis du virkelig ønsker å tro legenden, så la oss gjøre det egentlig, når du vil kaste en mynt, sitte med ryggen mot fontene og bruker sin høyre hånd til å kaste en mynt over venstre skulder. Hvem vet, vil det være bare en gest uten betydning , men minst det bidrar til vedlikehold fontenen.
Hver mandag morgen, er fontenen dreneres fra mynter, og alt settes inn på en konto for vedlikehold sin.

Fontenen ble opprettet under pave Klemens XII i 1732 av arkitekten Nicolò Salvi, som avsluttet et prosjekt som startet 100 år tidligere av Bernini. Du kan kombinere besøket til Trevi med Piazza Barberini, fontenen av Triton (Bernini ennå), og Via Veneto, en gang hovedstad i den "søte liv"(dolce vita) nå bare en halv tomme gaten hvor prisene på restaurantene er imidlertid holdt seg høy. En kirke er interessant, i begynnelsen av Via Veneto, den kirken "dell'Immacolata". Krypten i kirken er en veritabel kirkegård av fedre Capuccini, og som dekorasjoner er laget med bein av deres døde kropper.
Trastevere
Tras-tevere bokstavelig talt på andre side av Tibe...>>>

Fontana di Trevi
Den barokke Trevi-fontenen er en av de viktigste s...>>>

Spansketrappen, Piazza di Spagna
Hvis en dag du ønsker å gjøre litt shopping da et ...>>>

Campo de fiori / Largo Argentina
Campo dei Fiori er en veldig spesiell plass i Roma...>>>

Pantheon
Pantheon var et romersk gudetempel. I begynnelsen ...>>>

Colosseo / Foro Romano
Det er et magisk sted. Selve ideen om hva som fore...>>>

Piazza Navona
Piazza Navona, i hjertet av Roma. Tidligere beregn...>>>
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo