Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>


photogalleryTrastevere

Tras-tevere bokstavelig talt på andre side av Tiber. I gamle dager fattige bydel av roma, Nå nabolaget er ettertraktede artister, skuespillere og romantikere sjeler.
Her, i kaffebaren, var i fortiden kaffe servert i et glass for å fremheve forskjellene mellom adelen og folket i Trastevere. I noen få barer i Trastevere kaffe er fortsatt serveres i et glass, så kan du dømme om det virkelig er mer god når kaffe er drakk fra glass. Selvom i de siste årene ble født mange trendy lokale i Trastevere, tavernaene forsetter å være hjertet og sjelen av området.
Sommerlunsj Roma, en film av Gianni Di Gregorio av 2010, det viser ånd folk og levesett, og man må en se før å besøker Roma og Trastevere. Trastevere er en labyrint av trange gater for det meste fritt for trafikk, både dag og natt holder en utrolig sjarm. Denne labyrinten fører deg til en liten plass med en kirke av den utrolige sjarm: Santa Maria in Trastevere. Det er to steder hvor jeg elsker å spise og drikke her i Trastevere. Pizzeria da Ivo og barer San Callisto. Hos Ivo kan du smake på typiske retter og pizza, ost og pepper tonnarelli (spør før tonnarelli cacio e pepe) fortjener din oppmerksomhet, og med dem de forretter: Stekt filet av torsk fritters og aubergine. Hos San Callisto ikke glemme å be om en kaffe Granita. På andre siden av piazzaTrilussa prøve puben "ma che ce sei venuto a fa", om du elsker god øl kan du smake her bare italienske håndverket øl . Fra noen år siden er høyt verdsatt fra øl elskere.
Trastevere
Tras-tevere bokstavelig talt på andre side av Tibe...>>>

Fontana di Trevi
Den barokke Trevi-fontenen er en av de viktigste s...>>>

Spansketrappen, Piazza di Spagna
Hvis en dag du ønsker å gjøre litt shopping da et ...>>>

Campo de fiori / Largo Argentina
Campo dei Fiori er en veldig spesiell plass i Roma...>>>

Pantheon
Pantheon var et romersk gudetempel. I begynnelsen ...>>>

Colosseo / Foro Romano
Det er et magisk sted. Selve ideen om hva som fore...>>>

Piazza Navona
Piazza Navona, i hjertet av Roma. Tidligere beregn...>>>
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo