Romaferie
Alle gode grunner
til å ta en tur til Roma
siciliaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. monumenter, museer, kirker og hemmeligheter! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>

En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter i Roma. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner.
>>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise til Roma. Flybilletter. Tips for transport i Roma
>>>


photogalleryPiazza Navona

Piazza Navona, i hjertet av Roma. Tidligere beregnet for vann spill, Stadium of gamle Roma Domitian, derav navnet "Navona": stort skip.
Atmosfæren av Piazza Navona er unikt, spesielt gatene nær til plass og via del Governo Vecchio, tempel Bramante i nærheten, i en labyrint av små gater og barer, restauranter og livlige puber.
Her uttrykk for den beundringsverdige arbeidet av Gian Lorenzo Bernini, og det er best uttrykt i fontenen på 4 elver. Lokalisert i sentrum av plassen er fontane med utsikt mot kirken av Sant'Agnese, arkitekten Borromini, evig rival Bernini. To er de legender bak denne merkelige rivalisering mellom arkitekter, og legender er koblet til denne plassen. Den første sier at for å få arbeid ga en modell av Bernini fontene i sølv til paven, til overbevise paven at Bernini selv måtte bli valgt istedenfor Borromini. En annen legende knyttet til statuen med utsikt over den Borromini kirken, St. Agnes, statuen av Rio Plata med sin posisjon som synes å ønske å kommentere negativt til fasade av St. Agnes. Selv om fontenen ble bygget før kirken, er forskjellen mellom den endelige utformingen av Borromini: 1652 og statuen 1651, den eneste og absolutt oppdraget av prosjekt dateres lenge før tegningen. Jeg liker å tro at Berninis statue av Rio Plata ble gjørt bevisst og ironisk i den posisjon.
Fontana del moro, av arch. Giacomo Della Porta og fontenen av Nettuno i nordsiden fullføre dette mesterverket av plass i hjertet av Roma.
Trastevere
Tras-tevere bokstavelig talt på andre side av Tibe...>>>

Fontana di Trevi
Den barokke Trevi-fontenen er en av de viktigste s...>>>

Spansketrappen, Piazza di Spagna
Hvis en dag du ønsker å gjøre litt shopping da et ...>>>

Campo de fiori / Largo Argentina
Campo dei Fiori er en veldig spesiell plass i Roma...>>>

Pantheon
Pantheon var et romersk gudetempel. I begynnelsen ...>>>

Colosseo / Foro Romano
Det er et magisk sted. Selve ideen om hva som fore...>>>

Piazza Navona
Piazza Navona, i hjertet av Roma. Tidligere beregn...>>>
© copyright www.romaferie.no 2012 | post@romaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo