Siciliaferie
Alle gode grunner
til å tilbringe ferien på Sicilia
romaferie.no / veneziaferie.no /

Ta en titt på disse stedene i bildegalleriet. Natur, greske templer, barokke byer, mat, vin! Bli inspirert til å lage din egen reiserute.
>>>


En direkte og sikker kontakt med de som leier ut rom, leiligheter og villaer på Sicilia. En liste over de ulike ferieboliger med bilder og funksjoner. >>>

Den raskeste måten og billigste måte å reise på Sicilia. Flybilletter og leie en bil. Tips for kjøring i Sicilia
>>>


photogalleryScicli

Med en historie som begynner over 5000 år siden og utvidet fra den arabiske erobringen (864 AD) til deretter permanens av normannerne, byen Scicli, opprinnelig plassert på høyden av St. Matteus, er forvandlet, siden 1350, i det middelalderske festningen, som strekker seg gradvis til dalen (Cave of Santa Maria la Nova og Quarry St. Bartolomeo).
Etter det forferdelige jordskjelvet i 1693, som forårsaket over 8000 dødsfall i hele Val di Noto, var bakken helt forlatt og sciclitani flyttet til dalen, hvor de jobbet til gjenfødelsen av Scicli laget av plasser, smug, sett designere scroci , alle kirker og klostre i sen barokk stil. I dag er mye av sentrum av Scicli er en UNESCO World Heritage Site.
Men Scicli er også folklore og tradisjoner av alt, de 3 våren festivalene (festen for SanGiuseppe dag, påske, festen for Vår Festa della Madonna delle Milizie), rik på lokalt håndverk (broderier, vevde kurver, keramikk, ...), gastronomiske tradisjon (Cannoli , mustazzola, pastizzi, pani ‘ri casa, scacce) og vin og er nå mer enn noen gang kjent i verden, for den tomaten "datterino" DOP og den store produksjonen av grønnsaker (paprika, aubergine, ...).
Med 18 km kystlinje, alternerende klipper og lange strender av fin gylden sand strekker seg fra Playa Grande i Donnalucata, Cava d'Aliga og Sampieri, tilbyr fremdeles en meget interessant og upåvirket naturalistiske område med store verneområder, befolket av mange arter av planter (dverg palme, carob, indisk fiken, mandel, oliven trær) og dyr som er typisk for Middelhavet.
Siracusa
Ortigia er hjerten av Siracusa. Ortigia er et vakk...>>>

Taormina
Det er en av de mest besøkte stedene i Sicilia, og...>>>

Agrigento - Valle dei Templi og Scala dei Turchi
Byen ble grunnlagt som den greske koloni Akragas a...>>>

Erice
Å ankomme Erice er en opplevelse. Denne vakr...>>>

Etna
Klatre 3340 meter over havet for å se et svi...>>>

Modica
Byen er preget av en rik historie som starter i de...>>>

Scicli
Med en historie som begynner over 5000 år si...>>>

Noto
Noto er berømt for sine vakre bygninger....>>>

Cavagrande del Cassibile
Med utrolig vakker og uberørt natur, er Cav...>>>

Palermo
En fascinerende og kaotisk storby , full av trafik...>>>

Scopello
Her parkerer du like utenfor landsbymurene. Scopel...>>>
© copyright www.siciliaferie.no 2013 | post@siciliaferie.no
disclaimer | privacy policy

webdev:.interactivo